Kiitos vuodesta 2019, vuosi 2020 käyntiin

Kiitos kuluneesta vuodesta 2019. Nyt on hyvä hetki toivottaa rauhallista joulunaikaa sekä menestystä uuteen vuoteen ja vuosikymmeneen.

Vuonna 2019 järjestimme monenlaisia tapahtumia yritysvierailujen, iltatilaisuuksien ja seminaarien muodossa. Vuoteen on mahtunut monenlaisia teemoja. Keväällä jäseniä osallistui mm. seminaarimatkalle Tallinnaan, joka järjestettiin yhdessä Suomen Internet yhdistyksen kanssa. Matkalla tutustuttiin mm. Viron hosting palveluihin ja sähköisesta kansalaisuudesta sekä erilaisista viranomaispalveluista. Matka tarjosi oivan tilaisuuden verkostoitua eri alan toimijoiden kesken. Syksyllä MiitIT osallistui yhdessä TIVIAn kanssa kolmipäiväisten Teknologia 19 -messujen järjestelyyn erityisesti ensimmäisen päivän aamun osalta. Messujen yhtenä pääteemana oli vastuullisuus ja puhujamme käsittelivätkin tätä teemaa eri kulmista. Kaikki Teknologia 19 -tapahtuman esitykset ovat katsottavissa tivia.fi-sivustolta, kun olet kirjautuneena.

Loppuen lopuksi meillä oli lähes 20 erilaista tapahtumaa tämän vuoden aikana. Toivottavasti tilaisuutemme ovat tavoittaneet sinut ja olet viihtynyt niissä. Mikäli sinulla on mielessä jotain palautetta tilaisuuksista tai ehdotuksia tulevaan, ole yhteydessä meihin.

Tarjoamme pitkin vuotta jäsenillemme hyviä mahdollisuuksia verkostoitua ICT-alan ammattilaisten kanssa ja tutustua mielenkiintoisiin aiheisiin alan parissa. Toimintaamme haetaan myös jatkuvasti uusia aktiiveja, voit olla yhteydessä yhdistyksen hallituksen jäseniin jos mielessäsi on jokin tapahtuma tai haluaisit vaikkapa alustaa jostain ajankohtaisesta aiheesta. Yhdistyksen verkostot tarjoavat oivan rajapinnan jostain tietystä aiheesta kiinnostuneiden saavuttamiseen. Voidaan myös perustaa uusia verkostoja.

Vuosi 2020 laitetaan käyntiin teemalla AI & Etiikka, järjestämme Bottalla seminaarin ja verkostoitumistilaisuuden 29.1.2020 klo 16:30 alkaen. Tilaisuus järjestetään yhdessä Sytyke ry:n kanssa. Luvassa alustuksia aiheesta, verkostoitumista ja rentoa illanviettoa. Tilaisuudessa on ruoka- ja juomatarjoilua. Kyseessä on ennakkotiedote, tapahtumasta tarkempaa tietoa joulukuun aikana. Ilmoittaudu jo mukaan. Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa