Tietosuoja kilpailuetuna nyt ja tulevaisuudessa

Paikka: -
Ajankohta: 29.3.2023
Järjestäjä: TIVIA Uusimaa
Maksullisuus: Ilmainen

Tule kuulemaan käytännönläheinen esitys siitä, mihin jokaista koskeva tietosuojalainsäädäntö perustuu, mitä siinä tulee ottaa huomioon ja miten tietosuojan lainsäädäntö on muuttumassa. Näkökulmana asiaan on myös koko ajan yleistyvä IoT-maailma. Asiaa valottaa kaksi asiantuntijaa. Tilaisuus järjestetään hotelli Radisson Blu Aleksanterissa (Albertinkatu 34) 29.3.2023 klo 17 alkaen.

Lue lisää

Käytännön tietoturva

Paikka: -
Ajankohta: 26.4.2023
Järjestäjä: TIVIA Uusimaa
Maksullisuus: Ilmainen

Mikä mättää tiedon turvaamisessa, kun vuodesta toiseen, paikataan ja paikataan ja paikataan? Miksi tietoa vuotaa? Mikä on yksilön vastuu tietoa turvattaessa?

Vastauksia saat Kristian Salmelta Digisaurukset-verkoston Käytännön tietoturva -seminaarissa keskiviikkona 26.4. klo 13-17.

Tämä Tivia Uusimaan Digisaurukset-verkoston seminaari järjestetään Vltavan Havel-kabinetissa.

Lue lisää

Kvanttitietokoneen mahdollisuudet ja haasteet

Paikka: -
Ajankohta: 13.4.2023
Järjestäjä: TIVIA Uusimaa
Maksullisuus: Ilmainen

Kvanttitietokoneiden mahdollisuudet ovat valtavat, sillä niillä voidaan ratkaista monia ongelmia, jotka ovat perinteisille tietokoneille erittäin vaikeita tai jopa mahdottomia. Ovatko kvanttikoneet ratkaisemassa laskenta- ja optimointiongelmia lähitulevaisuudessa?

Tule kuulemaan huippuasiantuntijan esitys kvanttikoneista ja niiden kehitysvaiheesta kohti kaupallista käyttöä. Prof. Mikko Möttönen Aalto-yliopistosta on alan johtava tutkija ja kansainvälisesti arvostettu asiantuntija.

Lue lisää