Vierailu John Nurminen-säätiön museoon 15.1.2020

MiitIT ry:n AKVA-verkosto aloittaa vuoden 2020 tapahtumat järjestämällä vierailun John Nurmisen säätiön toimintaan ja kokoelmiin keskiviikkona 15.1.2020 klo 16.30!  Säätiön tavoitteena on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiö toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät eteenpäin jälkipolville.

Säätiö on käynnistänyt yli 30 Puhdas Itämeri -hanketta, joista 21 on saatu valmiiksi. Hankkeissa vähennetään meren ravinnekuormitusta ja ympäristöriskejä. Pelkästään Pietarin jätevesien puhdistuksella ja Laukaanjoen lannoitetehtaan päästöjä vähentämällä Suomenlahden vuotuista rehevöittävää fosforikuormaa on yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa onnistuttu pienentämään jopa 75 prosenttia.

Tapahtuman tiedot:

Ajankohta: Keskiviikko 15.1.2020
Kello: 16:30
Paikka: Pasilankatu 2, Helsinki
Ilmoittautuminen:
Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittaudu tapahtumaan heti! 
Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.
Tilaisuus on maksuton TIVIA-yhteisön jäsenille. Avecit ovat myös tervetulleita. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä.
Sijainti:
Huolintatalo sijaitsee Helsingissä Pasilankadun ja Palkkatilanportin kulmauksessa. Se on Länsi-Pasilan eteläisin toimistorakennus. Pasilan asemalta on matkaa 800 metriä ja raitiovaunu 2 pysähtyy aivan talon vieressä.

Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *