Yritysvierailu Suomen Erillisverkoille 4.3.2020


Kuva © Erillisverkot

Tervetuloa yritysvierailulle Erillisverkoille Espooseen! Tilaisuudessa kuullaan mm. viimeisimmät kuulumiset viranomaisverkko Virvestä.

Virve ja sen päätelaitteet ovat monille käyttäjilleen jopa elintärkeitä. Suurimmat käyttäjäryhmät ovat Pelastustoimi, poliisi, SosTer sektori ja Puolustusvoimat. Viranomaisten osuus liittymistä on vajaa 90 % ja yritysten osuus reilu 10 %. Suurimmat yrityskäyttäjätryhmät ovat rautatie- ja joukkoliikennetoimijat, energiayhtiöt, turvallisuusyhtiöt ja mm. Yleisradio. Suomalaisten turvallisuusviranomaisten yhteistyö ja nyky-Virve on vuosien saatossa viritetty huippuunsa. Näillä näkymin nyky-Virve on käytössä ainakin vuoteen 2025 asti. Vaatimukset ovat kuitenkin kasvaneet, ja viranomaisetkin tarvitsevat käyttöönsä lisää tiedonsiirtokapasiteettia ja liikkuvaa kuvaa.

Talouspoliittisen ministeriövaliokunnan (Talpol) päätöksen mukaan nykyinen Virve-palvelu korvataan kokonaisuudessaan viranomaisten tarpeet täyttävällä uudella Virve 2.0 –palvelulla vuoteen 2026 mennessä. Laajakaistainen Virve 2.0 to mukanaan uusia ominaisuuksia ja palveluja. Uudella palvelulla voidaan tuottaa viranomaisten tarvitsema laajakaistainen viestintä ja tiedonsiirto tehokkaasti, varmasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa.


Tapahtuman tiedot:

Ajankohta: 4.3.2020
Kello: 15:00-17:00
Paikka: Tekniikantie 4 B,  Espoo
Metro: Aalto yliopiston metroasemalta on noin
10 min kävelymatka tapahtumapaikalle

Agenda:

15:00 Ilmoittautuminen ja kahvit
– Erillisverkot tutuksi
– Virve 2.0 hankkeen esittely ja status
– Turvallisuus näkökulma ja kriittinen viestintä turvallisuusasioihin
– Keskustelua
17:00 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittaudu:

Tapahtuma on täynnä, joten et voi ilmoittautua tilaisuuteen. Myös jonopaikat ovat täynnä.

Tilaisuus on avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tai täyttämällä liittymislomakkeen heti.

Mikäli olet estynyt osallistumaan tapahtumaan, niin muista perua ilmoittautumisesi hyvissä ajoin. Peruutusilmoitukset: ilmoittaudu@tivia.fi.

 


Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille

 

Vastaa