AKVA-seminaariristeily Tukholmaan keväällä 2021

Image by Boris Mayer from Pixabay

Tervetuloa Akvan perinteiselle laivaseminaarimatkalle Tukholmaan!

Akvan perinteinen seminaariristeily Tukholmaan järjestetään alustavasti keväällä 2021. Akvalainen laivaseminaaritraditio syntyi jo vuonna 1980, joten tule mukaan jatkamaan tätä perinteistä tapahtumaa! Matkan aikana kuullaan mielenkiintoisia ajankohtaisia esityksiä sekä verkostoidutaan.

Seminaarissa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, jotka alustavasti jakautuvat seuraaviin teemoihin: mobiilipalvelut, SoTe, tekoäly, tietoturva, IoT & 5G ja ketterä organisaatio. Seminaarin tarkempi sisältö ja agenda julkistetaan myöhemmin.

Seminaari alkaa päivällä laivan vielä ollessa Helsingissä. Tarkemmat päivät ja kellonajat julkaistaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen avataan myöhemmin.

Huomiot:
Varustamo edellyttää, että matkustajalla tulee aina olla matkalla mukana viranomaisen myöntämä asiakirja, jolla hän voi tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöltä, joka ei halua todistaa tai joka ei pysty todistamaan henkilöllisyyttään ja/tai kansalaisuuttaan ja ilmoittamaan sitä pyydettäessä, voidaan evätä pääsy alukselle.

Kehotamme ottamaan matkavakuutuksen kaikille matkoille. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.


Yhdistys varaa oikeudet muutoksiin.

Vastaa