Virtuaalinen yritysvierailu Ciscolle 9.4.2020

Vallitsevan korona -tilanteen vuoksi olemme muuttaneet yhdistyksen tapahtumat virtuaalisiksi. Huhtikuussa tulemme järjestämään ajankohtaiswebinaarin ja virtuaalisen yritysvierailun Ciscolle.

Cisco on maailman johtava niin kytkimiä ja reitittimiä kuin ainutlaatuisia ohjelmistoratkaisuja tuottava teknologiayritys jonka päätavoitteena on auttaa ratkaisemaan yritysten liiketoiminnan haasteita. Cisco on maailmanlaajuisesti markkinajohtaja niin kytkin, reittin ja niiden automaatiohjelmistojen kuin kokonaisvaltaisten kokousratkaisuiden ja tietoturvatuotteiden osalta.

Virtuaalisessa tapahtumassa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja niin etäkäyttöratkaisujen, tietoturvan kuin uuden Wi-Fi 6 standardin osalta. Tilaisuus on avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tai täyttämällä liittymislomakkeen heti. Tervetuloa kuulolle!

 


TAPAHTUMAN TIEDOT

Ajankohta: 9.4.2020
Kello: 9.00-10.45
Paikka: Tilaisuus järjestetään virtuaalisena.

Voit liittyä webinaariin joko tietokoneella tai mobiililaitteella hyödyntäen ilmaista Webex -sovellusta. Liittymisohjeet toimitetaan lähempänä tilaisuutta.

 


AGENDA:

Yhteydet avataan kello 09:00 (puheenvuorot kello 09:15-10:45).

 


AVAUSPUHEENVUORO
Cisco tutuksi


TIETOTURVA
Kun tietoturvan parissa työskenteleviä henkilöitä on vähän, aikaa vielä vähemmän ja osaaminenkin on rajallista – tilanne on hankala. Modernissa tietoturvaekosysteemissä tietoturvaratkaisujen tulee keskustella keskenään. Parhaimmillaan järjestelmät muodostavat yhdessä tilannekuvan ja samalla tekevät automaattisesti korjaavia asioita sekä tarjoavat mahdollisuuden vaikeiden poikkeamien hallintaan joustavasti.


Wi-Fi 6 (802.11ax)
Wi-Fi 6  on viimeisin langattoman verkon standardi, joka tekee langattomasta verkosta nopeamman, vakaamman ja kattavamman. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa ja mitä kaikkea uusi Wi-Fi 6 mahdollistaa?Wi-Fi 6:n julkaisun yhteydessä Wi-Fi Alliance otti käyttöön selkeämmät nimet eri Wi-Fi -sukupolville. Aiemmista sukupolvista 802.11n on nyt Wi-Fi 4, 802.11ac on Wi-Fi 5 ja uusin 802.11ax on Wi-Fi 6.


ETÄTYÖ
Työn tekemisen paikka ei ole enää vain yrityksen tilat, milleniaalit tulevat olemaan enemmistö lähitulevaisuudessa, yritysten prosessien pitää tehostua ja ympäristö vaatii toimia. Miten sinun yrityksesi strategia tukee ja mahdollistaa näitä muutoksia?


 

ILMOITTAUDU:

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

 


Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille.

Vastaa