Asiantuntijawebinaari talousrikosten havainnointiin ja tutkintaan liittyvästä kirjaprojektista

TIVIA Uusimaa ry järjestää tiistaina 16.2.2021 kello 17.00 – 18.00 asiantuntijawebinaarin tietokirjaprojektista, jonka tuotoksena valmistui kaksi kirjaa: Talousrikosten ennaltaehkäisy ja havaitseminen sekä Talousrikosten tutkinta ja tutkintapyynnön laatiminen. Kirjaprojektista ja sen vaiheista sekä itse kirjojen sisällöstä kertoo kirjojen kirjoittaja, jyväskyläläinen Tivian jäsen Juha-Matti Laurio.

Juha-Matti on tietoturva-asiantuntija, tietokirjailija ja Association of Certified Fraud Examiners (ACFE) Finland ry:n jäsen. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus tieto- ja kyberturvallisuudesta puolustusvoimissa, oikeushallinnossa ja yritysmaailmassa. Tiviaan ja silloiseen Ketkyyn hän liittyi jo 90-luvulla ja myöhemmin kuviohin mukaan tuli Tietoturva ry:n hallitusjäsenyys.

Tilaisuus on avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille.


Talousrikosten ennaltaehkäisy ja havaitseminen -kirja on tarkoitettu auttamaan havaitsemaan ja ehkäisemään talousrikoksia ja väärinkäytöksiä.


Talousrikosten tutkinta ja tutkintapyynnön laatiminen -kirja on tarkoitettu auttamaan rikoksen selvittelyprosessissa ja tutkintapyynnön laatimisessa.

 


TAPAHTUMAN TIEDOT

Ajankohta: Tiistai 16.2.2021
Kello 17.00 – 18.00.
Paikka: Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti.

Ohjelma:

  1. Kirjaidean synty ja tiedonhankintavaihe, millaista oli kirjoittaa kaksi tietokirjaa koronavuonna
  2. Kuinka väärinkäytös tapahtuu yrityksessä ja mitä keinoja on väärinkäytöksen ja talousrikoksen havaitsemiseen
  3. It-henkilöstön rooli talousrikoksen ja usein samalla kyberrikoksen tapahduttua
  4. Tauko 5 min
  5. Kuinka työntekijä ja yksityishenkilö voi suojautua talousrikoksilta
  6. Kysymykset

 

     

 


ILMOITTAUDU:

Ilmoittautuminen on päättynyt. Kaikille ilmoittautuneille on lähetetty osallistumislinkki sähköpostitse. Mikäli et saanut linkkiä, ota yhteyttä osoitteella uusimaa@tivia.fi.

Tilaisuus on avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tai täyttämällä liittymislomakkeen heti. Tervetuloa kuulolle!


Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille.