Zero Trust – asiantuntijawebinaari

Zero Trust – tietoturvallisuuden ajattelutavan muutos

TIVIA Uusimaa ry järjestää keskiviikkona 2.6.2021 Zero Trust asiantuntijawebinaarin. Zero Trust on tietoturva-arkkitehtuuri, joka vastaa nykypäivän digitalisoituvan maailman tarpeisiin kuinka käyttäjät, verkot ja sovellukset jatkossa kommunikoivat keskenään.

Webinaari kertoo Zero Trust -ajattelun keskeiset periaatteet ja kuinka se tulee näkymään yritysten ja organisaatioiden tietoturvan suunnittelussa. Aiheesta kertoo Tatu Vehmas, asiakkuuspäällikkö, Netum Oy.

 


TAPAHTUMAN TIEDOT

Ajankohta: keskiviikkona 2.6.2021
Kello 17.00 – 18.00.
Paikka: Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti.

Tilaisuus on avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tai täyttämällä liittymislomakkeen heti. Tervetuloa kuulolle!

 


ILMOITTAUDU:

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille.

Vastaa