TIVIA Uusimaa OPEN 2021 tulokset

TIVIA Uusimaa OPEN 2021 golf-mestaruuskisat pidettiin 10.8.2021 Vihdin Jokikunnassa Hills by GoGolfin mustalla kentällä, jonka ylängöiltä avautuvat upeat näkymät suojeltuun uusmaalaiseen kansallismaisemaan. Kilpailu päästiin viemään läpi aurinkoisessa noin +21C säässä.

TULOKSET:

Kilpailu oli kovatasoinen, sillä kolme pelaajaa pelasi alle oman tasoituksensa. Kilpailun voitti Jari Petersen-Jessen 39 bogipisteellä (88 lyöntiä). Jorma Kuosmanen sijoittu toiseksi 38 bogipisteellä (90 lyöntiä) ja kolmanneksi sijoittu Sten-Erik Sandås 37 bogipisteellä (98 lyöntiä). Parhaan scratch- eli lyöntipelituloksen teki Mikko Oesch 85 lyönnillään (34bp).

”Pisin avaus” -kilpailun voiton vei noin 200m avauksella Sten-Erik Sandås (väylällä pata #5). ”Lähimmäksi lippua” -kilpailun voiton vei Jari Petersen-Jessen (väylällä risti #8) jääden lipusta 4,08 metrin päähän.

Tulokset kokonaisuudessaan löytyy [täältä].

KUVIA:


Kuvassa kilpailun TOP4 (vasemmalta oikealle):
#3 Sten-Erik Sandås, #1 Jari Petersen-Jessen #2 Jorma Kuosmanen ja #4 Tatu Tyrisevä.

Vasemmalta oikealle: Sten-Erik Sandås, Jari Petersen-Jessen ja Jorma Kuosmanen

 

Vastaa