Vierailu Helsinki Data Centeriin ke 10.11.2021

Tervetuloa tutustumaan Telian palvelinkeskukseen Helsingin Pitäjänmäelle!

Helsinki Data Center on Pohjoismaiden suurin avoin datakeskus, joka tarjoaa joustavia ja tietoturvallisia datakeskus- ja pilvipalveluita kaikille yrityksille ja organisaatioille. Datakeskus muodostaa perustan myös tulevaisuuden palveluille, kuten robotiikalle, IoT:lle sekä 5G:lle.

Datakeskuksen suunnittelun taustalla on ollut yritysten muuttuva ja haasteellinen toimintaympäristö, joka edellyttää entistä innovatiivisempaa datan hyödyntämistä. Tulevaisuudessa tiedon turvallinen säilytys, jalostaminen ja siirtäminen ovat keskeisiä kilpailutekijöitä.

Tapahtuman tiedot:

Koronarajoitusten pienentyessä pääsemme järjestämään  yritysvierailun rajoitetulla osallistujamäärällä. Tapahtuma on tarkoitettu TIVIA Uusimaa ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi [tästä].

Ajankohta: Keskiviikko 10.11.2021
Kello: 08:45-11:00
Paikka: Telia Helsinki Data Center, Valimotie 5, Helsinki
Huom. Virallinen henkilöllisyystodistus pakollinen

Agenda:

08.45 Ilmoittautuminen
09.00 Helsinki Data Center Info
Tutustumiskierros
11.00 Tilaisuus päättyy

Muista ottaa mukaan virallinen henkilöllisyystodistus (passi tai poliisin myöntämä henkilökortti), sillä henkilöllisyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilman virallista henkilöllisyystodistusta et voi osallistua tapahtumaan.

Ilmoittautuminen:

TILAISUUS ON TÄYNNÄ.

Muut asiat:
Tapahtumassa tulee noudattaa kulloinkin voimassa olevia yleisiä korona-ajan- sekä tapahtumapaikan erityisiä ohjeistuksia. Älä osallistu tapahtumaan sairaana.

Mikäli olet estynyt osallistumaan tapahtumaan, niin muista perua ilmoittautumisesi hyvissä ajoin. No-show maksu on 30,00 eur.

 

 


Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille.

Vastaa