Etäyritysvierailu Sinebrychoffille 2.11.2021

Tervetuloa virtuaaliselle yritysvierailulle Sinebrychoffille tiistaina 2.11.2021

Sinebrychoff on Pohjoismaiden vanhin panimo ja Suomen vanhin elintarvikealan yritys. Vuonna 1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia.

Sinebrychoffin tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite. Sinebrychoff valmistaa juomat 100% uusiutuvalla energialla.

Etäyritysvierailulla Sinebrychoffin toimintaa meille esittelee Sinebrychoffin viestintäpäällikkö Timo Mikkola sekä pääpanimomestari Heikki Vuokko, joka on vuodesta 2011 ollut vastuussa Sinebrychoffin uusien oluiden kehittämisestä, viimeisimpänä tämän syksyn uutuuksista kuten Karhun Jouluoluen ja KOFF Pale Alen ja IPAn.

Tapahtuman tiedot:

Ajankohta: Tiistai 2.11.2021
Kello: 17.00-18.00
Paikka: Virtuaalinen (MS Teams)

Agenda:

16.55 Teams-yhteydet avataan
17.00 Tilaisuuden avaus & yritysesittely
Taustaa oluen valmistuksesta
Panimon keittohuoneen esittely
18.00 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Tilaisuus on avoin kaikille TIVIA-yhteisön jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, voit liittyä jäseneksi [tästä].


Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille.

Vastaa