Hae TIVIA Uusimaa ry:n hallitukseen vuodelle 2022-

Yhdistyksemme hallitus hakee vahvistusta tuleville vuosille

Yhdistyksen syyskausi on lähtenyt käyntiin ja samalla on aika suunnata katseita myös tulevaan vuoteen. Hae siis mukaan TIVIA Uusimaa ry:n hallitukseen!

Yhdistyksemme hallituksen jäsenenä pääset aitiopaikalle osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksemme toimintaan. Hallituksen edustajat ovat TIVIA Uusimaa ry:n jäseniä. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja vähintään neljä (4), mutta enintään kahdeksan (8) jäsentä sekä enintään kaksi (2) varajäsentä.

Yhdistyksen hallituksen tehtävänä on perinteiset yhdistystoiminnan tehtävät eli yhdistyksen vuosikokoukset, hallituksen kokoukset, kokousten päätösten toimeenpano, talous- ja toimintasuunnitelmien laatiminen sekä niiden noudattaminen. Tämän lisäksi hallitus on osallistunut erilaisten tapahtumien ja yritysvierailujen suunnitteluihin ja järjestelyihin yhdessä yhdistyksen jäsenten kanssa.

Hallituksen kokoonpanon olisi hyvä edustaa mahdollisimman laajasti jäsenkuntaa niin ikärakenteeltaan kuin ammatillisilta osaamisalueiltakin. Voitkin siis olla järjestötoiminnan konkari tai vasta-alkaja – olennaista on se, että sinulla on ideoita ja innostusta sekä mielenkiintoa edistää TIVIA Uusimaa ry:n ICT-alan tuntemusta ja toimintaa uusille ja perinteisille areenoille.

Olennaista on, että olet yhteistyökykyinen, sosiaalinen ja utelias uusiin asioihin ja että sinulla on myös riittävästi aikaa.

Kiinnostuitko? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin ja saada uusia kokemuksia? Lähetä vapaamuotoinen hakemus 29.11.2021 mennessä osoitteeseen uusimaa@tivia.fi.

Lisätietoja antaa TIVIA Uusimaa ry:n puheenjohtaja Merja Mattsson, 040 862 1890, merja.mattsson@hotmail.fi

Vastaa