Teknologia 22 – TIVIA Uusimaan ohjelmapäivä

TIVIA on mukana yhteistyökumppanina Teknologia 22 -messuilla. TIVIA ja jäsenyhdistyksistä TIVIA Uusimaa, ICT Leaders Finland, Tietoturva ja Sytyke vastaavat messujen ICT-lavana toimivan TIVIA Stagen ohjelmasta. TIVIAn messuständi sijaitsee TIVIA Stagen välittömässä läheisyydessä.

TIVIA Uusimaa on lavalla 4.5.2022 aamupäivän ja alkuun on esittelyssä Digirata-hanke, jonka tavoitteena on uudistaa nykyinen ja vanhentuva junien kulunvalvontajärjestelmä uudella, digitaalisella ja EU-vaatimusten mukaisella kulunvalvontajärjestelmällä. Jari Kenttä (Senior Business Manager, AddSecure) kertoo, millaisia vaatimuksia talo- ja
turvatekniikan turvalliseen hallintaan liittyy ja miten yleinen toiminnan kehittäminen tarpeeseen
vaikuttaa.

Zero Trust:sta kertoo Tatu Vehmas. Kyseessä on suojausmalli, joka sopeutuu tehokkaasti nykyaikaisen ympäristön monimutkaisuuteen, kattaa hybridityöpaikan sekä suojelee käyttäjiä, laitteita, sovelluksia ja tietoja niiden sijainnista riippumatta.

”GDPR ja suomalainen yritysmaailma”, esityksessä johdon konsultti Paula Miinalainen painottaa, että GDPR tulee olla mukana yrityksen kehitystyössä hankkeen alusta loppuun. Näin tehdään tietosuojasta yritykselle vahvuus. Ennen kuin päätetään uuden teknologian hankinnasta, analysoidaan ratkaisun mahdollinen vaikutus henkilötietojen käsittelyyn, toteutusvaiheessa asetuksen vaateet huomioidaan työn edetessä ja hyvällä viestinnällä varmistetaan kilpailuetu.

Lisätietoa Teknologia 22 -tapahtumasta

Messuille on maksuton sisäänpääsy. Lue lisää ja rekisteröidy kävijäksi!

Teknologia-tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa joka toinen vuosi. Edellisissä Teknologia 19 -tapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana 14 558 alan ammattilaista. Pohjoismaiden johtava teknologia-alan tapahtuma Teknologia 22 järjestetään 3.–5.5.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma on avoinna tiistaina ja keskiviikkona 3. – 4.5. klo 9-17 ja torstaina 5.5. klo 9-16.  Tapahtuman ohjelma ja rekisteröityminen:  www.teknologia22.fi

Teksti: Paula Miinalainen

Vastaa