Digijäämistö-seminaari

Mitä meistä jää digimaailmaan? Onko läheisesi menehtynyt ja ihmettelet, mitä teet hänen digipalveluissa oleville tiedoilleen? Entä miten haluaisit läheistesi käsittelevän omaa digijäämistöäsi, kun sinusta aika jättää?

Tervetuloa Tekniskan saleille Digijäämistö-seminaariin maanantaina 13.2.23 klo 13.30–17.00. Eija Kalliala, joka on ollut mukana laatimassa Enter ry:n digijäämistöohjeita, alustaa keskustelua. Seminaarin järjestää TIVIA Uusimaan tuore senioriverkosto “Digisaurukset”, jonka johtokunnassa ovat Marja Lehväslaiho ja Eija Kalliala.

Tarjolla on kahvia, teetä sekä suolaista ja makeaa syötävää.

Seminaarissa voimme keskustella digijäämistön lisäksi myös verkoston nimestä sekä siitä, millaista toimintaa jäsenistö tuoreelta verkostolta odottaa. Kaikesta muustakin voimme kahvittelun lomassa keskustella.

Ilmoittauduthan maanantaihin 30.1. mennessä. Kerrothan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot tarjoiluja varten. Tilaisuus on TIVIA Uusimaan jäsenille maksuton. Mukaan mahtuu ensimmäiset 50 ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen

Tavataan pitkästä aikaa kasvokkain Tekniskan saleilla! Siellähän yhdistyksemme kerhot ja verkostot ovat vuosikymmenten aikana kokoontuneet lukuisia kertoja!

Tekniskan salit: Eerikinkatu 2, Helsinki.

Lisätietoja:
Eija Kalliala, eija.kalliala@gmail.com
Marja Lehväslaiho, lehvma@gmail.com

Seminaarin satoa

Lue lisää

Vastaa