Digipalveluiden käytettävyyden haasteet

Miksi kansalaisten ja työpaikkojen digipalveluiden käytettävyydessä on ongelmia? Mitä virheitä julkiset hankkijat tekevät tarjouspyynnöissään laadun näkökulmasta? Eikö laadun painottaminen valintakriteereissä takaa laatua?

Vastauksia saat Digisaurukset-verkoston Käytettävyys-seminaarissa keskiviikkona 22.3. klo 13-17. Käytettävyysasiantuntija FT, dos Timo Jokela alustaa aiheesta Käytettävyys – julkisten hankintojen laadun sudenkuopat. Esimerkkeinä hän käsittelee mm. Apottia ja HSL:n sovellusta.

Tämä Tivia Uusimaan Digisaurukset-verkoston seminaari järjestetään Radisson Blu Seasiden Katto Loungessa, Ruoholahdenranta 3, Helsinki. Tarjolla on salaattibuffet sekä kahvia ja teetä.

Tule mukaan keskustelemaan käytettävyydestä ja verkostoitumaan!

Ilmoittauduthan keskiviikkoon 15.3. mennessä. Kerrothan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot tarjoiluja varten. Tilaisuus on TIVIA Uusimaan jäsenille maksuton. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 30 ilmoittautunutta.

Ilmoittautumiseen

Tapahtuma on TIVIA Uusimaa ry:n tai TIVIA-yhteisön jäsenille. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi saman tien ja osallistua tapahtumaan. Klikkaa ilmoittautumissivun oikeassa yläkulmassa olevaa vaalean vihreää nappulaa ”Liity jäseneksi” ja liity!

Lisätietoja:
Eija Kalliala, eija.kalliala@gmail.com

Seminaarin satoa

Vastaa