Kvanttitietokoneen mahdollisuudet ja haasteet

Kvanttitietokoneiden mahdollisuudet ovat valtavat, sillä niillä voidaan ratkaista monia ongelmia, jotka ovat perinteisille tietokoneille erittäin vaikeita tai jopa mahdottomia. Ovatko kvanttikoneet ratkaisemassa laskenta- ja optimointiongelmia lähitulevaisuudessa?

Tule kuulemaan huippuasiantuntijan esitys kvanttikoneista ja niiden kehitysvaiheesta kohti kaupallista käyttöä 13.4.2023 Aalto-yliopistolla. Tilaisuudessa prof. Mikko Möttönen Aalto-yliopistosta on alan johtava tutkija ja kansainvälisesti arvostettu asiantuntija.

Tarjolla kahvi / tee lisukkeineen.
Ilmoittaudu Tivian sivuilla viimeistään 5.4.

Lisätietoja
Ilkka Ahola
ahola.ilkka@hotmail.com

PÄIVÄMÄÄRÄ JA AIKA
13.4.2023 klo 17:00 – 18:30

SIJAINTI
Aalto-yliopisto
Ekonomiaukio 1
luentosali T004

Tapahtuma on TIVIA Uusimaa ry:n tai TIVIA-yhteisön jäsenille. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi saman tien ja osallistua tapahtumaan. Klikkaa ilmoittautumissivun oikeassa yläkulmassa olevaa vaalean vihreää nappulaa ”Liity jäseneksi” ja liity!

Vastaa