TIVIA Uusimaa Golf

Tervetuloa TIVIA Uusimaan perinteiseen golf-kilpailuun ke 16.8.2023 kello 09.00. Tämän vuoden kilpailu pidetään Kullo Golfissa! Helsingin ja Porvoon välimaastossa sijaitseva Kullo Golf on yhdistelmä kumpuilevaa metsä-, pelto- ja merimaisemaa. Sinun ei tarvitse omata kilpagolffarin taitoja, vaan osallistumiseen riittää Suomen Golfliiton jäsenseuran jäsenyys ja voimassaoleva jäsen- ja tasoituskortti (tasoitus 36 tai alle).

Tapahtumapaikka ja aika:
Paikka: Kullo Golf, Golftie 119, 06830 Kulloonkylä (ajo-ohje)
Pvm: ke 16.8.2023 kello 9.00-

Aikataulu

  • 9.00 aamupalaa tarjolla (leipä + kahvi) + kilpailuinfo
  • 9.30 kilpailu alkaa väliaikalähdöin
  • 14.00 lounasburgerit

Lämpimästi tervetuloa!


PELIMUODOT

  1. Pelimuoto Tasoituksellinen pistebogey

  2. Erikoiskilpailut Pisin avaus

Kilpailun parhaat palkitaan. Osallistumistilanteesta riippuen kilpailumuotoja ja sisältöjä voidaan päivittää.


MAKSUT Tapahtumaan liittyvät maksut maksetaan Kullo Golfin Caddie Masterille. TIVIA Uusimaa ry:n jäsenet: – Jäsenhinta 15,00 eur (maksetaan golf-kentällä– TIVIA ry yhteisön verkostokortilla: – Hinta: 60,00 eur (maksetaan golf-kentällä) Hinta sisältää green feen (18 r + poletti), aamukahvin ja leivän, sekä lounasburgerin kierroksen jälkeen. Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu, joten toimi nopeasti.

Jos olet jo TIVIA-yhteisön jäsen, voit liittyä TIVIA Uusimaan jäseneksi ostamalla lisäjäsenyyden (16 €) saman tien ja osallistua tapahtumaan jäsenhintaan. Tai vaihtoehtoisesti voit liittyä TIVIA-yhteisöön TIVIA Uusimaan jäseneksi. Klikkaa ilmoittautumissivun oikeassa yläkulmassa olevaa vaaleanvihreää nappulaa ”Liity jäseneksi” ja seuraa ohjeita!


ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittautuminen suljettu!

Ilmoittautumiset 6.8.2023 mennessä. Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti. Ylibuukkaustilanteessa paikat jaetaan ensisijaisesti TIVIA Uusimaa ry:n jäsenille. Mikäli olet estynyt osallistumaan tapahtumaan, niin voit perua ilmoittautumisesi 31.7.2023 mennessä kirjautumalla TIVIAn jäsenpalveluun ja poistamalla ilmoittautumisesi verkkosivun kautta (vaatii sisäänkirjautumisen). Mikäli osallistumista ei peruuteta hyvissä ajoin, yhdistys varaa oikeuden laskuttaa No-show-maksuna 60,00 eur.

HUOM: Ilmoittautumisaikaa jatkettu!


Oikeudet muutoksille varataan.

Vastaa