Eurovaalipaneeli

TIVIA Uusimaa järjestää yhteistyössä Sytyke ja DAMA Finlandin sekä muiden yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden Tivian jäsenjärjestöjen kanssa eurovaaliehdokkaiden vaalipaneelin. Vaalipaneeli järjestetään keskiviikkona 8.5.2024 kello 16:00 alkaen Valo Works -toimistohotellin avoimella valopihalla. Tilaisuuden jälkeen Tivia Uudenmaan järjestämät jatkot samaisessa hotellissa. Ensiksi ilmoittautuneille tarjolla drinkkiliput ja pientä purtavaa. Tilaisuus on avoin yleisölle, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittautuminen on nyt avattu TIVIA.fi sivuilla.

Teknologinen kehitys tulee vaikuttamaan merkittävästi suomalaisten ja kaikkien muidenkin eurooppalaisten arkeen alkavalla vaalikaudella. Miten me pystymme varmistamaan, että eurooppalaiset arvot – kuten vahva yksityisyyden suoja – pystytään yhdistämään uusimpaan tekniikkaan ja samalla varmistamaan, että EU-maat pystyvät aktiivisesti osallistumaan ja johtamaan globaalia digitalisoitumista?

Ehdokkaita paneelissa

Kokoomus: Ted Apter
Vihreät: Peppi Seppälä
Keskusta: Satu Jaatinen
Liike Nyt: Mikko Luomala
Liberaalit: Tommi Vihervaara

TIVIAn Eurovaalipaneeli 8.5.2023 klo 16:00 – 18:00 Valo Works, Mannerheimintie 109

Vastaa