EU:n tietosuoja-asetus

EU:n tietosuoja-asetus eli GDPR kuluttajan kannalta

Mitä tiedämme isoista suomalaisista tietomurroista? Mitä tapahtui Vastaamossa? Entä Helsingin kaupungilla? Miten EU:n tietosuoja-asetus tapauksiin suhtautuu?

Miksi EU:n tietosuoja-asetus GDPR on tehty? Jos henkilöllä on oikeudet omiin tietoihinsa, niin miten näistä oikeuksista voi pitää kiinni? Miten pitäisi toimia, jos on joutunut tietovuodon uhriksi? Mikä on pimeä verkko?

Vastauksia saat Paula Miinalaiselta Digisaurukset-verkoston EU:n tietosuoja-asetus -seminaarissa tiistaina 11.6.2024 klo 12.30–16.30.

Tämä TIVIA Uusimaan Digisaurukset-verkoston seminaari järjestetään Mestaritallin Merikabinetissa, Merikannontie 6, Helsinki. Tarjolla on lounas ja kokouskahvit.

Ilmoittauduthan lauantaihin 1.6. mennessä. Kerrothan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot tarjoiluja varten. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 20 ilmoittautunutta. Seminaari on TIVIA Uusimaan jäsenille maksuton. Seminaarin jälkeen on mahdollisuus jäädä omakustanteisesti terassille jatkamaan keskusteluja ja verkostoitumista.

Paula Miinalainen

Paula Miinalainen on pitkän linjan ICT-ammattilainen, yrittäjä ja johdon konsultti. Uransa aikana hän on toiminut mm. ohjelmointitaitoisena systeemisuunnittelijana, yritysarkkitehtina, projektipäällikkönä, myyntineuvottelijana, testauskoordinaattorina, koulutussuunnittelijana, opettajana, kouluttajien kouluttajana, yhteistyötaitojen kouluttajana (NLP), projektipäälliköiden ja tiiminvetäjien kouluttajana. Hänen erityisosaamisalueensa on EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR).

Seminaarin satoa

Vastaa