Muokattu kuva kuvaajasta

Kuvankäsittelyseminaari

Mitä me voitiin tehdä kuville ennen tekoälyä?

Sissi Maijala herättelee seminaarissa kuvankäsittelyyn ja näyttää, miten kuvien väittämät ”kuva ei valehtele” ja ”kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa” olivat menettäneet merkityksensä jo ennen tekoälyn aikaa.

GIMP (akronyymi sanoista GNU Image Manipulation Program) on avoimeen lähdekoodiin perustuva monipuolinen kuvankäsittelyohjelma, jolla voi mm. korjailla vanhoja skannattuja kuvia ja tasoittaa niiden värivääristymiä.

Tämä Digisaurukset-verkoston seminaari järjestetään torstaina 17.10.24 ravintola Kaartissa, Pohjoinen Hesperiankatu 33, Helsinki. Ravintola sijaitsee Taivallahden Kasarmialueella vanhan Autokomppanian tiloissa Töölössä, joka on Museoviraston suojelukohde. Lounas tarjoillaan klo 13–14. Seminaarille on varattu aikaa klo 14–17.

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittauduthan lauantaihin 12.10. mennessä. Kerrothan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot tarjoiluja varten. Tilaisuus on TIVIA Uusimaan jäsenille maksuton.

Tapahtuma on tarkoitettu TIVIA Uusimaa ry:n tai TIVIA-yhteisön jäsenille. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi saman tien ja osallistua tapahtumaan. Klikkaa ilmoittautumissivun oikeassa yläkulmassa olevaa vaalean vihreää nappulaa ”Liity jäseneksi” ja liity.

Seminaarin satoa

Vastaa