ICT, tekoäly ja etiikka 29.1.2020

TIVIAn jäsenyhdistykset MiitIT ry ja Sytyke aloittavat vuoden 2020 keskustelulla tekoälysta ja etiikasta. Luvassa on alustuksia aiheesta, verkostoitumista ja rentoa illanviettoa Bottan juhlasalissa 29.1.2020 klo 16.30 alkaen.


Ajankohta

Keskiviikko 29.1.2020 klo 16.30–20.00

Paikka

Botta, Museokatu 10, Helsinki

Ohjelma

  • Tilaisuuden avaus
  • Sytykkeen lopputyökilpailuvoittajan julkistaminen ja puheenvuoro – Algoritmien etiikka
  • Tekoäly ja etiikka, Petteri Mussalo, Tieto
  • Tekoäly käytännössä Pekka Autere,  H&M
  • Vapaata seurustelua ja iltapala

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Peruutusilmoitukset: ilmoittaudu(at)tivia.fi. Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme järjestelykuluina 50 euroa

Tilaisuus on avoin ja maksuton TIVIA-yhteisön henkilöjäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä jäseneksi ilmoittautumisen yhteydessä tai täyttämällä liittymislomakkeen heti.

Tilaisuudesta lähetetään lisäksi suora verkkolähetys, jota TIVIA-yhteisön henkilöjäsenet voivat seurata maksutta kirjautumalla TIVIAn sivustolle omilla jäsentunnuksillaan. Verkkolähetys löytyy osoitteesta: tivia.fi/ict-ai-etiikka-2020 (vaatii kirjautumisen).

2 thoughts on “ICT, tekoäly ja etiikka 29.1.2020

  1. Tärkeä aihe. GDPR edellyttää, että koneellisista päätöksistä henkilötietoitoihin perustuen pitää saada päätösperiaatteet selville ja tarvittaessa voida kieltäytyä sellaiseen osallistumisesta. En ole missään muussa törmännyt siihen, että päätöslogiikan etiikasta ilmoitettaisi yhtään mitään.

  2. Tallennetaanko tuota verkkolähetystä? En pääse tilaisuuteen, enkä voi katsoa suoraakaan lähetystä, koska olen silloin muualla. Olisi kiva nähdä se edes jälkikäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *