Vierailu Espoon automuseoon & liikenteen ajankohtaisseminaari

LIIKENTEEN SEURAAVAT SATA VUOTTA

TIVIA Uusimaa ry järjestää 18.11.2020 opastetun kierroksen Espoon automuseoon sekä asiantuntijaluennon, joka pidetään kierroksen jälkeen viereisellä Backbyn kartanolla. Kuulemme tilaisuudessa viranomaisia, tilaajia, palveluntuottajia ja käyttäjien edustajia, kun alan asiantuntijat ja vaikuttajat alustavat keskustelua. Tilaisuudessa on maskipakko.

Espoon Automuseo on Suomen suurimpia automuseoita – näytteillä on yli 200 ajoneuvoa sekä pienesineistöä. Valtaisassa graniittikivinavetassa on kahdessa kerroksessa tutustumisen arvoista tunnelmaa.

Voit myös osallistua pelkästään ajankohtaisluennon seuraamiseen etäyhteydellä. Valitse osallistumistapa ilmoittautumislomakkeella.


TAPAHTUMAN TIEDOT

Liikenteen digitalisaatio kehittyy voimakkaasti ja näköpiirissä on monia kehityshankkeita. Illan aikana kuulemme näkemyksiä mihin maailma on menossa liikenteen ja autoilun suhteen. Jotta voisi ymmärtää nykyisyyttä ja suunnitella tulevaa, on hyvä tuntea historia.

Alustavasti 15 ensimmäistä mahtuu mukaan automuseokierrokselle, määrää saatetaan joutua tarkentamaan viranomaisten ohjeiden mukaan tai tilaisuus saatetaan myöhemmin siirtää vain webinaarina tapahtuvaksi.  Tilaisuudessa on maskipakko.

Seminaarin No-Show maksu on 20,00 eur. Tapahtuma on muilta osin maksuton TIVIAn jäsenyhdistyksen jäsenistölle.

Ohjelma:

  • 15.00 – 16.30 Opastettu kierros Espoon automuseolla. Suomen suurin yhtäjaksoisesti toiminut ajoneuvo- ja tieliikennemuseo
  • 16.30 – 17.00 Siirtyminen viereiselle Backbyn kartanolle, kahvitarjoilu
  • 17.00 – 19.00 Asiantuntijapuheenvuorot ja panelikeskustelu sekä avointa keskustelua

Esitysten aikana kevyttä iltapalaa.

Paikalle pääsee henkilöautolla Bodomintie 35 Espoo, vapaa pysäköinti tai julkisella liikenteellä, Espoon pysäkkitunnus E7001 ja E7002. Bussit kulkevat noin tunnin välein.

Mikäli osallistut pelkästään webinaariin, linjat aukeavat kello 16:55.

 

 

     

 


ILMOITTAUDU:

Voit myös osallistua pelkästään ajankohtaisluennon seuraamiseen etäyhteydellä. Valitse tällöin ilmoittautumislomakkeelta ”Osallistun vain webinaariin kello 17-19” -kohta. 

Ilmoittautuminen on päättynyt.


Yhdistys pidättää oikeudet muutoksille.

One thought on “Vierailu Espoon automuseoon & liikenteen ajankohtaisseminaari

Vastaa