Kuva on lähinnä koristeellinen, taustalla pilviä

Virustorjunta, pilvipalvelut, tekoäly ja resilienssi

Mitä yhteistä on virustorjunnan historialla, pilvipalveluilla, tekoälyllä ja resilienssillä?

Kristian Salmi yhdistää alustuksessaaan aiemmin pitämiensä seminaarien teemoja. Niissä hän on käsitellyt mm. seuraavia kysymyksiä: Mikä mättää tiedon turvaamisessa? Mikä on yksilön vastuu tietoa turvattaessa? Mitä resilienssi IT-maailmassa tarkoittaa? Ovatko tietojärjestelmät aidosti vikasietoisia? Mitä on tekoäly? Miten algoritmit, big data ja pilviteknologia liittyvät tekoälyyn? Millainen on pilvipalveluiden kyberturvallisuus? Miten tietovuotoja voidaan ennaltaehkäistä?

Seminaari järjestetään torstaina 12.9.24 ravintola Mamma Rosassa, Runeberginkatu 55, Helsinki. Lounas tarjoillaan klo 12.30–13.30, jonka jälkeen seminaari alkaa ravintolan kabinetissa. Kokouskahvit ja jälkiruoka tarjoillaan noin klo 15. Seminaari päättyy viimeistään klo 16.30.

Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!

Ilmoittauduthan maanantaihin 2.9. mennessä. Kerrothan samalla mahdolliset erikoisruokavaliot tarjoiluja varten. Tilaisuus on TIVIA Uusimaan jäsenille maksuton. Mukaan mahtuvat ensimmäiset 25 ilmoittautunutta.

Tapahtuma on tarkoitettu TIVIA Uusimaa ry:n tai TIVIA-yhteisön jäsenille. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi saman tien ja osallistua tapahtumaan. Klikkaa ilmoittautumissivun oikeassa yläkulmassa olevaa vaalean vihreää nappulaa ”Liity jäseneksi” ja liity!

ILMOITTAUTUMISLINKKI

Vastaa